Workshop autobiografisch schrijven

Er worden in Minigalerie De Oude Werkplaats regelmatig workshops Autobiografisch Schrijven gegeven. De eerstvolgende workshop is op 22 juni. Mocht je op die datum niet kunnen, dan kun je je alvast aanmelden voor een volgende workshop, je wordt hiervan dan per mail op de hoogte gebracht.

Bij een workshop Autobiografisch Schrijven werk je aan meer zelfinzicht en levensplezier door een dagje intuïtief schrijven.

Even tijd voor jezelf. Ontspannen, schrijven, en gaandeweg (opnieuw) ontdekken waar je echt blij van wordt. Een leuke dag weg, met een verzorgde biologische lunch en inspirerende oefeningen.

Dat is waar deze workshop over gaat. Ervaring met schrijven is geen vereiste, nieuwsgierigheid en plezier in zaken op papier zetten helpen wel mee.

Tijdens de workshop doe je verschillende schrijfoefeningen in een klein groepje. De workshop duurt van 10 uur tot ongeveer 14.30 en kost 35 euro, inclusief een bescheiden biologische lunch en alle benodigde materialen. Je kunt je individueel inschrijven of met meerdere mensen, bv. vriend(inn)en, broers, zussen of collega’s. Bij inschrijving vanaf 2 personen is er een reductie in de kosten mogelijk. leaf graphic In overleg is een individuele workshop onder voorwaarden ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Minigalerie De Oude Werkplaats.

Voor een meerprijs van 10 euro per persoon is de workshop uit te breiden met een aansluitende high tea van 14.30 tot 15.30.

Minigalerie De Oude Werkplaats is gevestigd op de hoek Bakkerstraat-Ceintuurbaan in Roden, bij het blauwe minibiebje (ingang bij de schutting).

De workshop wordt gegeven door Jolanda Dieuwke Lichthart, docente en schrijfster.

Aanmelden of vragen stellen kan via het onderstaande formulier, of door een e-mail te sturen info@galeriedeoudewerkplaats.nl